Pitkällä kokemuksella – parhaalla ammattitaidolla – ehdottomalla luottamuksella

Referenssit - saneeraus- ja uudisrakennuskohteet Tampereella ja Pirkanmaalla

Tutustu Jartom Oy:n toteuttamiin lukuisiin saneeraus- ja uudisrakennuskohteisiin Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Kerromme mielellämme lisää referenssikohteista ja rakennusliikkeemme toteuttamista töistä. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

UUDET OMAKOTITALOT

     Urakkakohteet

     Omatuotanto

OMAKOTITALOREMONTIT

     Sisäremontit

 • saunat ja pesuhuoneet
 • keittiöt
 • pintaremontit (levytykset, paneloinnit, tapetointi, maalaus, lattia- ja kattopinnoitteet)

     Ulkoremontit

 • vesikatot
 • korotukset ja laajennukset
 • ikkunat ja ovet
 • ulkovuorilaudoitukset
 • maalaus

HUONEISTOREMONTIT

 • Saunat ja pesuhuoneet/kylpyhuoneet
 • Keittiöt
 • Pintaremontit (levytykset, paneloinnit, tapetointi, maalaus, lattia- ja kattopinnoitteet)

RIVITALOREMONTIT

KONTTORITILAT

TEOLLISUUSRAKENNUKSET

UUDET OMAKOTITALOT

Urakkakohteet:

Okt- Myllynen, Nokia: Kerrosala 129 m2 + kellari 85 m2. Kaksikerroksinen, kolmetasoinen puuelementtitalo. Anturoiden teko, kellarikerroksen  ulko- ja väliseinien harkkomuuraukset, maanvaraiset betonilattiat, liittolaatta-välipohja, wc:n ja saunan pesuhuoneen vesieristykset ja laatoitukset, asuinkerroksen väliseinien puurungot, lattioiden lämpöeristykset ja raudoitukset.

Okt- Väliharju, Kangasala: Anturoiden teko, sokkelin harkkomuuraus ja slammaus.

Okt- Ketola, Ylöjärvi: Kerrosala 231 m2. Kaksikerroksinen, kolmetasoinen puutalo, olohuoneen korkeus 6 m. Maanvarainen lattia, ulkoseinien paneeliverhous, räystäiden ja katosten laudoitukset, ulkoseinien sisäpuolen höyrynsulku, koolaus ja villoitus, kaikkien sisäseinien gyproc-levytykset ja kevyiden seinien rungot, puuvälipohjan rakenteet ja gyproc-levyt. Yläpohjan eristäminen: ristikoiden väliin tuulensuojalevy, ristikoiden verhous toiselta puolelta kovalevyllä (onteloksi), höyrynsulkumuovi, puhallusvilla, koolaus ja gyproc-levytys, pesuhuoneen harkko-seinät, vesieristykset ja laatoitukset, muiden lattioiden laatoitukset ja laminaatit, saunan panelointi, ovien asennus, kaikki listoitukset, lasikuistin kahden seinän ja katon panelointi.

Autokatos/varasto- Vidman, Ylöjärvi: Perustukset, runkotolpat ja pilarit, kattoristikot, peltikatto, ulkoverhouspaneeli, palosuojaseinä naapurin puoleiselle sivulle.

Okt- Laitinen, Lempäälä: Kaksikerroksinen betonielementtitalo. Kattoristikoiden ja -palkkien asennus, vesikatteen alusvaneri, alakaton koolaus.

Paritalo- Holma, Ylöjärvi: Kerrosala 178 m2 + 69 m2. Avaimet käteen – periaatteella, paikalla tehty puurunkoinen, L- muotoinen, tiiliverhous/yläosat paneelia, harkkosokkeli, tiilikatto, maanvarainen laatta. Myös vastaavan työnjohtajan tehtävät.

Okt- Mannila, Kangasala: Kerrosala  180 m2. Maanvaraisen lattian eristykset ja betonivalut, sisäpuolen viimeistelytyöt talopaketin eli ulkoseinien ja vesikaton asennuksen jälkeen, myös väliseinien teko, sauna ja pesuhuone valmiina tilaelementtinä. Niin sanotusti ”avaimet käteen”- periaatteella. Ulkopuolen terassit ja portaat.

Okt- Rajala, Akaa: Kerrosala 234 m2. Perustukset, salaojat, sadevesiviemärit, radonputkisto, routaeristeet, maanvarainen laatta, talopaketin eli ulkoseinien ja vesikaton asennusten jälkeiset sisäpuolen pintamateriaalit ja viimeistelytyöt, myös väliseinien teko, sauna ja pesuhuone valmiina tilaelementtinä, kuitenkin wc:n ja khh:n laatoitukset, tiilikaton ladonta, ulkoportaiden ja terassin valut. Myös vastaavan työnjohtajan  tehtävät.

Okt- Pelttari, Vesilahti: Perustusten teko: Betonianturat ja harkkosokkeli, salaojat, sadevesi-viemärit, routaeristykset, radonputkisto.

Okt- Hirvonen, Akaa: Kerrosala 182 m2. Perustukset, salaojat, sadevesiviemärit, radonputkisto, routaeristeet, maanvarainen laatta, talopaketin eli ulkoseinien ja vesikaton asennusten jälkeiset sisäpuolen pintamateriaalit ja viimeistelytyöt, myös väliseinien teko, pesutilat valmiina tilaelementtinä, kuitenkin wc:n, khh:n ja keittiön laatoitukset. Myös vastaavan työnjohtajan tehtävät.

Okt- Lamminen, Pirkkala: Kerrosala 273 m2, olohuoneen korkeus 4,5 m.  Kolmetasoinen, kaksikerroksinen kevytsoraharkkotalo. Betonianturat, sokkeli ja ulkoseinät kevytsoraharkoista, salaojat ja sadevesiviemärit, radonputkisto, routaeristeet, ontelolaatta- välipohja, väliseinät kevytsoraharkoista, sisä- ja ulkoportaat betonista paikalla valaen, kattoristikot, vesikate tiiltä, ovet ja ikkunat, sisäkattojen koolaukset ja levytys, saunan panelointi, terassien laatoitukset. Myös vastaavan työnjohtajan tehtävät.

Okt- Huovila, Pirkkala: Kerrosala  201 m2. Kaksikerroksinen puutalo. Betonianturat, kellarikerroksen ulkoseinien harkkomuuraus, betoniporras paikalla valaen, maanvarainen laatta, välipohja ontelolaatoista, harkko-väliseinät, ikkunat ja ovet, asuinkerroksen väliseinien puurungot ja levytys, ulkoseinien sisäpuolen levytys, sisäkattojen koolaukset ja paneloinnit, myös kellarissa, ulkoporras betonista.

Autokatos/varasto- Huovila, Pirkkala: Kerrosala 13 m2. Betonianturat, harkkosokkeli, maanvarainen laatta, routaeristeet, salaojat ja sadevesiviemärit, puurunko, seinien panelointi/harvalaudoitus/-rimoitus, tiilikate.

Okt- Kaura, Tampere: Kerrosala 300 m2.  Olohuoneen korkeus 5m. Kaksikerroksinen puutalo, pohja + muotoinen. Betonianturat ja harkkosokkeli, routaeristykset, maanvarainen betonilattia, puurunko, mineraalivillat, sisäpinnat kipsilevystä, ulkopuoli paneloitu, välipohjapalkit, kipsilevy-lattia, vesikaton kantavat liimapuupilarit ja kurkihirsi, sormijatketut kattovasat, vesikate tiiltä, räystäiden laudoitukset, kattoturvatuotteet, yläpohjassa puhallusvilla ja panelointi, väliseinät kipsilevystä puurungolla, ikkunat, sisä- ja ulko-ovet, sisäänvedetty parveke: raakaponttilauta ja bitumihuopa, sisääntulokatos: tiilikate, alapuolen panelointi, huoneiden lattiat parkettia tai laminaattia, sisäkatot paneelia, sisäseinissä tasoite ja tapetti tai maalaus, listoitukset.   Autotallissa seinissä ja katossa tuplalevytys, betonilattia, tiilikatto ja nosto-ovet.

Traktoritalli- Kaura, Tampere: 100 m2. Eristämätön. Betonianturat, harkkosokkeli, betonilattia, puurunko, tuulensuoja ja ulkoverhouspaneeli, kattoristikot, muotopelti-kate, ikkunat, pariovi.

Okt- Kaivanto, Pirkkala: Kerrosala  219  m2. Olohuoneen korkeus 6,5 m. Osittain kaksikerroksinen kolmetasoinen täystiilitalo. Betonianturat, harkkosokkeli, salaojat ja sadevesiviemärit, routa-eristykset, maanvarainen betonilattia, ulkoseinien sisä- ja ulkomuurauksen väliin  mineraalivilla ja apukarmit ikkunoille ja oville, kantava puuväliseinä, liimapuupilarit ja -kurkihirsi, sormijatketut kattovasat, tiilikate, räystäiden laudoitukset, vesikaton alemman ja ylemmän lappeen välisen seinän panelointi ja ikkunat, vinon sisäkaton koolaus ja villoitus, välipohjan kantavat palkit, levytys, villoitus, alapuolen koolaus, kevyet väliseinät kipsilevystä puurungolla, ikkunat ja ovet, terassin betonilaatta ja valokate, kattoturvatuotteet, ulkomaalaus. Myös vastaavan työnjohtajan tehtävät.

Talousrakennus- Kaivanto, Pirkkala: 45 m2. Betonianturat, harkkosokkeli, maanvarainen betoni-laatta, salaojat, sadevesiviemärit, routaeristykset, puurunko, tiiliverhous, panelointi tasakerrasta ylöspäin, sisäpuoli kipsilevystä, kattoristikot, tiilikate, räystäiden laudoitus, sisäkatto kipsilevystä, väliseinä kipsilevystä puurungolla, ikkunat, käyntiovi ja autotallin nosto-ovi, ulkomaalaus.

Autokatos/varasto- Aalto, Helsinki: Betonianturat, harkkosokkeli,  maanvarainen laatta, puurunko, ulkoverhouspaneeli, sisäpuolella kipsilevy, myös katossa, kattoristikot, raakaponttilauta ja palahuopa, räystäiden laudoitus, alapuolella katoksessa harvalauta, ikkunat kiinteät paikalla tehty, ulko-ovi.

Omatuotanto:

Okt- Jartom, Akaa: Kerrosala 171 m2, 5 h + k + et+  tk + khh + vh + 2wc + s + psh + terrassi + autotalli, autokatos ja varasto, pitkästä puutavarasta paikalla tehty yksikerroksinen talo rossipohjalla. Oma suunnittelu.

Okt- Jartom, Akaa: Kerrosala 204 m2. 5 h + k + et + tk + khh + vh + 2wc + aula + s + 2psh + terassi + autotalli, pitkästä puutavarasta paikalla tehty kaksikerroksinen talo rossipohjalla, kellarissa varasto ja  lisätilaa rossipohjan alla, rinneratkaisu. Oma suunnittelu.

Okt- Jartom, Akaa: Kerrosala 182 m2, 5 h + k + et + khh + vh + 2wc + s + psh + kuisti + terassi + autotalli, pitkästä puutavarasta paikalla tehty yksikerroksinen talo rossipohjalla, lisäksi kellarissa kolme lämmintä varastoa, rinneratkaisu, rossipohjan alla lisätilaa. 2 samanlaista taloa. Oma suunnittelu.

Okt- Jartom, Ylöjärvi: Kerrosala 115  m2. 4 h + k + et + tk + wc/suihku, lisäksi 50 m2 kellarissa s + psh +  khh + et + tk + vsto + tekn.t, pitkästä puutavarasta paikalla tehty kaksikerroksinen talo rossi-pohjalla, rinneratkaisu, rossipohjan alla lisätilaa. Oma suunnittelu.

OMAKOTITALOREMONTIT

Sisäremontit: 

Okt- Leinonen, Tampere: Rintamamiestalon autotallin lattian uusiminen. Purkutyöt ja maankaivu tilaajan. Suodatinkangas, kevytsora, pur-levy, teräsbetonilaatta ja hionta (epoksipinnoitteelle).

Okt- Saarinen, Tampere: Wc-/suihkutilan rakentaminen eteiseen. Puurunkoiset seinät, sisäpuolella märkätila-gyproc, vesieristeet ja laatoitus. Lattiassa gyproc ja kallistustasoitteet, vesieristys ja laatoitus. Katon alaslasku.

Okt- Leinonen, Tampere: Rintamamiestalon kellaritilojen remontti. Kodinhoitohuone, oleskelutila, pukuhuone, varasto ja portaan alusta. Purkutyöt ja maankaivu tilaajan. Lattiaan suodatinkangas, kevytsora ja pur-levy, teräsbetonilaatta, vesikiertoinen lattialämmitys ja laatoitus. Seinien hionta, tartuntakynnet saneerauslaastilla, ohutrappauslaasti ja hiertopinnoite. Paneelikatot, laakaovet. Lvi ja sähköt.

Okt- Mankinen, Suinula: Rossipohjan vasojen ja tukipalkkien uusiminen. Yläpuolen välipohjan tunkkaaminen suoraksi ja liimapuupalkkien asennus.

Okt- Nikkinen, Kuhmalahti: Pesuhuoneen täysremontti. Seinien purku puurunkoon asti ja villojen korjaus, lattian purku soraan asti. Toinen puoli lattiasta tehty rossipohjalla, rakenteiden vahvistaminen, oikaisu ja tuenta. Maanvaraisen lattian puolella eristeeksi kuivan soran päälle pur-levyt ja rossipohjan puolella palkkien väliin pur-levyt ja -vaahto. Teräsbetonilaatta, lattialämmityskaapeli, vesieriste ja laatoitus. Seiniin märkätila-gyproc, vesieriste ja laatoitus.

Okt- Leinonen, Tampere: Rintamamiestalon sauna- ja pesuhuoneremontti. Purkutyöt ja maankaivu anturan alapintaan saakka, suodatinkangas, kevytsora, uretaanilevyt, vesikiertoinen lattialämmitys, teräsbetonilaatta, vesieriste ja laatoitus. Väliseinä kevytsoraharkoista. Saunan seiniin ja kattoon Sauna-Satu, koolaus ja paneeli. Psh:n seinien ja palomuurin oikominen ja tasoitus, vesieriste ja laatoitus, katon koolaus ja panelointi. Lauteet ja lasiovet. Ilmanvaihto ja sähkö.

Okt- Kurra, Tampere: Keittiön, eteisen ja kuistin laattalattioiden purku, uudelleen levytykset (2x gyproc, välissä kaistat, lämmityskaapelit ja valut), oikaisutasoitus ja laatoitus, seinien ja kattojen maalaukset ja listoitukset. Makuuhuoneiden, olohuoneen ja ylä- ja alakerran aulojen seinien maalaus/tapetointi ja paneelikattojen maalaus. Mh:n lattian purku ja oikaisu. Parketin asennus kahteen mh:seen. Listoitukset uusiksi.

Okt- Ranta, Tampere: Rintamamiestalo. Kellarisaunan, pesuhuoneen ja pukuhuoneen täysremontti. Betonilattioiden purku ja saven kaivua 30 cm, suodatinkangas, alusmurske, uretaanilevyt, vesikiertoinen lattialämmitys, teräsbetonilaatta, tasoitteet, vesieristykset ja laatoitukset. Väliseinän muuraus harkoista. Saunan seiniin Sauna Satu ja panelointi. Palomuurin tasoitus ja laatoitus. Psh:n vanhojen betoniseinien oikominen, vesieristykset ja laatoitus. Lasiovet ja lauteiden teko.

Okt- Rantanen, Akaa: Pesuhuoneen täysremontti ja saunan lattia. Laatoitusten purku, seinien levytys, vesieristys ja laatoitus. Lattioiden tasoitukset, vesieristykset ja laatoitukset. Katon panelointi, listoitukset ja kalusteasennukset.

Okt- Aroviita-Uotila, Hämeenlinna: Rintamamiestalo. Keittiöremontti: Tapettien poisto, kipsi-levyjen vaihtoja sähköjen takia, seinän oikaisu, saumojen nauhoitus, kittaus ja seinien maalaus, katon koolaus ja panelointi, lattian maalaus, liesituulettimen asennus, ikkuna-ja ovilistat ja smyygit, katto- ja jalkalistat. Olohuone: katto-, seinä- ja lattiapinnat kuten keittiössä, paitsi lisäksi levysaumojen aukaisu, nauhoitus ja kittaus ovien ja ikkunoiden kulmissa, listoitukset, palomuurin oikaisukittaus, takan hormiliitos. TV-huone: seinien levytys kipsilevyllä, muuten pinnat kuten oh:ssa, kaikki listoitukset. Eteinen: paneeliseinien maalaus, seinän yläosaan maalattava tapetti, lattian maalaus. Kaikkien ovenkarmien maalaus.

Okt- Laukkanen-Lehtiö, Nokia: Rintamamiestalo. 1. kerroksen wc:n laatoitus, eteisen maalaus ja tapetointi, kaikki talon listoitukset uusiksi, ovien maalaus. Porrashuoneen seinien oikaisukoolaus, levytys, lasikuitutapetti ja maalaus, askelmien maalaus. Kellarikerroksen ulkoseinien eristäminen ja levytys, kodinhoitohuoneen seiniin lasikuitutapetti ja lattiaan laatoitus, katon  panelointi, pesuhuoneen seinien oikaisut ja kaakeliluja-levyt, vesieristykset ja laatoitukset, saunan täysremontti, paneloinnit, lauteet ja lattian laatoitus.

Okt- Mäkinen, Tampere: Hirsitaloon pesuhuoneen tekeminen: betonilattia, vesieristys ja laatoitus, seinät puurungolla, levytys ja seinien pinnoite Luja-menetelmällä, tuuletusväli hirsiseinää vasten, katon panelointi. Lvis-työt.

Okt- Kankainen, Akaa: Keittiöremontti: Lattian valu ja laatoitus, seinien levytys ja maalaus, kalusteiden ja koneiden asennus, puuhella ja huuva, seinän laatoitus. Lvis-työt.

Okt- Lipponen, Ylöjärvi: Saunan ja pesuhuoneen täysremontti, lattian lämpöeristykset ja betonivalut, vesieristykset ja laatoitukset, saunan panelointi ja lauteet, pesuhuoneen seinien panelointi, suihkun seinissä vesieristykset ja laatoitukset, kattojen paneloinnit ja uudet ovet. Lvis-työt.

Okt- Metsälä, Vesilahti: Rintamamiestalo. Yläkerran käyttöönotto. Portaan kiristysnaulaus, eristäminen alapuolelta, vaneeripinnoitus, seinien levytys ja maalaus, kolmen huoneen teko: lattioiden koolaus ja villoitus, levytys ja laminaatti, vesikaton tukipalkkien vahvistaminen vanerilla, tolppien harventaminen ja vahvistaminen, yläpohjan eristäminen uretaanilevyillä ja panelointi,  ulkoseinien eristäminen, levytys ja maalaus, väliseinien puurungot, levytys ja maalaus, väliovet ja uudet ikkunat, listoitukset. Myös vastaavan työnjohtajan tehtävät ja lupapiirustukset.

Okt- Pajoste, Pirkkala: Rintamamiestalo. Porrashuoneen ja yläaulan seinien lisäeristäminen, ikkunat, levytys ja kittaus, katon eristäminen uretaanilevyillä.

Okt- Lipponen, Ylöjärvi: Pohjan ala 71 m2. Rossipohjalattioiden lahokorjauksia ja lisäeristäminen, levytys ja laminaatti, seinien tapetointi ja maalaus, kattojen maalaus, ovi- ja jalkalistat, ovien maalaus, kevyttakan asennus.

Okt- Vidman, Ylöjärvi: Sisä- ja ulko-ovien vaihto ja listoitukset.

Okt- Kankainen, Akaa: Pesuhuoneen täysremontti ja saunan lattia: Lattioiden tasoitukset, vesi-eristykset ja laatoitukset, tiiliseinien tasoitukset, vesieristykset ja laatoitus, kalusteiden asennus, oven lyhennys. Lvis- työt.

Okt- Metsälä, Vesilahti: Pohjan ala 150 m2. Hirsitalo. Yläkerran käyttöönotto: 3 huonetta ja aula, vinot katot. Katon eristämien styrox-levyillä ja pur-vaahdolla, koolaus ja panelointi, seinien eristäminen eko-villalla ja panelointi, ikkunoiden vaihto.

Okt- Hernesniemi, Nokia: Keittiön seinien ja katon maalaus, lattian tasoitus ja muovimatto, kaappien välitilan laatoitus, listoitukset. Autotalliin lämpöeristykset, seinien ja katon levytys, maalaus ja listoitukset.

Okt- Ilmanen, Nokia: Pesuhuoneen seinien uudelleen levytys, vesieristys ja laatoitus, saunan kiukaan taustaseinän laatoitus, lattioiden vesieristykset ja laatoitus, kalusteasennukset.

Okt- Metsälä, Vesilahti: Pohjan ala 150m2. Kaksi kerroksinen hirsitalo. Lattiavasojen uusiminen, alimmaisten hirsien  paikkauskorjauksia, lankkulattiat, sisääntuloaulan katon panelointi, makuu-huoneen katon ja seinän panelointi, portaiden teko ja seinien panelointi, saunan ja pesuhuoneen täysremontti: lautaseinien levytykset, seinien paneloinnit, vesieristykset ja laatoitukset, kattojen panelointi, lattioiden vesieristykset ja laatoitus, lauteet ja ovet.

Okt- Kanerva, Tampere: Sauna- ja pesuhuoneremontti: Ulkoseinien eristäminen ja psh:ssa levytys, vesieristykset ja laatoitus, saunassa kiviseinien eristäminen ja paneloinnit, lattioiden tasoitukset, vesieristykset ja laatoitus, väliseinä lasitiilistä, paneelikatot, lauteet. Lvis-työt.

Okt- Hernesniemi, Nokia: Sauna ja pesutilojen uusiminen. Lattioiden lämpöeristykset ja betonivalut, vesieristykset ja laatoitus. Väliseinien teko: puurunko ja Ek-kipsilevy,  vesieristys pesuhuoneessa ja laatoitus, puolipaneeli khh:seen, muuten maalaus, paneelikatot. Saunan kattoon ja seiniin lisäeristys ja paneeli, lauteet. Uudet ulko- ja väliovet.Takkahuoneen paneeliseinien lakkaus, olohuoneen ja eteisen seinien tapetointi, paneelikattojen valkolakkaus, uudet listoitukset.

Saunamökki-Varsio; Lempäälä: Pukuhuoneen ja saunakamarin remontti. Rungon lahovaurioiden korjaus, lattioiden koolaus, villoitus ja ponttilauta, seinien villoitus ja panelointi, katon villoitus ja panelointi, uudet väliovet ja ulko-ovi.

Paritalo- Karhu, Tampere: 5 h + k + takkah + khh + s: Uuden mh:n erottaminen väliseinällä olohuoneesta, k:n ja oh:n väliin uusi seinä ja paljeovi, autotallin jakaminen väliseinällä kodinhoito-huoneeksi ja pyörävarastoksi. Mh:den seinien tapetointi, olohuoneen ja keittiön seinien maalaus, aulojen seinien, portaiden ja kaiteiden maalaus, khh:n ja varastojen seinien maalaus. Mh:den, khh:n ja varaston lattioihin muovimatto, tiilitakan purku ja seinän paikkaus ja maalaus.

Kesämökki- Metsälä, Mouhijärvi: Talon muuttaminen talviasuttavaksi. Ulkoseinien oikaisu, risti-koolaus, villoitus ja kipsilevyt, yläpohjan aukaisu vesikattoon toisen lappeen puolella: katkaistujen vasojen ja vesikaton kannatus liimapuupalkilla, -pilarilla ja kaidetolpilla, toisen lappeen puolelle parvi, ponttilautalattia. Vesikaton eristäminen uretaanilevyillä ja panelointi. Pesuhuoneen seinien teko, levytykset, vesieristykset ja laatoitus, lattian kallistusvalut, vesieristys ja laatoitus. Huoneiden seinien levytykset, kattojen paneloinnit, lattioiden oikaisukoolaus, lisäeristys ja ponttilauta, portaat parvelle.

Okt- Tuominen, Tampere: Uima-altaan kattaminen: kantava runko ja myös viereisen lattian koolaus, levytys ja muovimatto, tiiliseinän panelointi, paneelikaton ja -seinien maalaus, saunan seinien ja katon paneloinnit, ikkunan tilalle lasitiilet, saunan ja pesuhuoneen lattioiden tasoitukset, vesi-eristykset ja laatoitus, lauteet, psh:n toisen oviaukon tukkiminen lasitiilillä.

Okt- Sairanen, Tampere: Pesuhuoneremontti kellarissa. Betoniseinän vedeneristys, tuuletus-aukkojen poraus, tuuletusväli ja lämpöeristetty seinä, Ek-kipsilevy, vesieristys ja laatoitus. Asuikerroksen pesuhuone: seinien levytys, vesieristys ja laatoitus, lattiaan kipsilevy ja muovimatto, oviaukon suurennus ja uusi ovi. Makuuhuoneen ja eteisen lattiaremontti: Koolausten uusiminen, villoitus, levytys ja parketti. Eteisen seinien levytys, tapetointi ja puolipaneeli, katon panelointi, listoitukset.

Okt- Airo, Tampere: Rintamamiestalo. Kaikkien huoneiden lattioiden hionta ja lakkaus, paitsi wc:hin ja tuulikaappiin muovimatto, ulkoseiniin 2x huokoinen kuitulevy ja tapetointi, sähköjen upotus alempaan levyyn, väliseiniin 1x kuitulevy ja tapetointi, komeroiden sisäseiniin kuitulevy, maalaus ja hyllyt, paneeli- ja levykattojen maalaus, oh:n katon panelointi ja lakkaus, palomuurien, ovenkarmien ja -listojen maalaus.

Okt- Hakala, Tampere: Rintamamiestalo. Keittiön katon, seinien, ovien, kaapistojen ja komeron ovien maalaus, wc:n kalusteiden asennus, kaikkien ikkunoiden sisäpuolen maalaus.

Ulkoremontit:

Okt- Lintula, Nokia: Ulkoseinienpuuosien maalaus.

Okt- Floor, Pirkkala: Ulkoseinien maalaus pellavaöljymaalilla. Kuistin peltikaton, piipun pellityksen ja parvekkeeen lattian maalaus. Ikkunoiden ulkopuolen maalaus ja kittauksien korjaus.

Okt- Staff, Tampere: Ulkoseinien maalaus ja osittain myös ikkunoiden. Portaiden teko kestopuusta vanhan betoniportaan yli, kulku kahteen suuntaan.

Okt- Saarinen, Tampere: Kuistin katon muuttaminen aumakatoksi ja jatkaminen terassin yli. Kantavat rakenteet ja lukkosauma-peltikate. Ikkunoiden uusiminen ja terassin rakenteet.

Okt- Korhonen, Mutala: Ulkoseinien maalaus, paikoitellen lahojen lautojen uusimista.

Okt- Parjanne, Tampere: Ovikatokset (2kpl 7,5m x 1m): Kiila-ankkurikiinnitys valubetoniharkkoseinään, tiilikate, peltilistat, alapuolelle harvalaudoitus. Roskakatoksen tiilikatto alusrakenteineen ja vasoineen.

Okt-Palonen, Nokia: Ulkoseinien maalaus.

Okt- Kurra, Tampere: Piharakennuksen vesikaton uusiminen. Mineriitin purku, katon oikaisu ja muotopeltikaton asennus. Seinien lautaverhouksen uusiminen osittain. Autotallin laajennus:  lattian ja seinien purkua. Maankaivu, anturat, sokkeli, betonilattia, Puurunko, lautaverhous, katon jatkaminen sekä vasojen ja ovenpäällyspalkin vahvistaminen, pariovet. Rungon korjauksia

Okt- Aho, Tampere: Talon laajennus: Huoneen (20 m2) rakentaminen toiseen kerrokseen kuistin päälle ja osittain pilarien varaan, alapuolelle terassi. Betonianturat, liimapuupilarit, lattiavasat kertopuuta, uretaanieriste, Seinien runko puuta, mineraalivillaeriste, tuulensuojalevy ja paneeli. Vesikaton A-pukit kertopuusta, uretaani-eriste. Koko taloon uusi muotopeltikate, vanhassa katossa huopakaton päälle ja oikaisu. Sisäpuolen viimeistely: katto paneelia, seinät gyproc-levystä ja maalaus, lattiassa lastulevy ja laminaatti. Vesipatterit ja sähkötyöt. Vastaavan työnjohtajan tehtävät.

Okt- Keppo, Tampere: Ulkoseinien ja ikkunoiden maalaus petrooliöljy- ja pellavaöljymaalilla. Reiän piikkaus betonisokkeliin ja ikkunan asennus. Valokatteen asennus pergolaan ja rungon vahvistaminen.

Okt- Karppinen, Tampere: Päätykolmioiden lautaverhouksen purku. Lisälämmöneriste, tuulensuoja ja panelointi. Räystäiden otsalautojen uusiminen ja maalaukset, uudet peltilistat. Parvekkeen katon alapuolen laudoituksen ja räystäiden maalaus.

Okt- Raudanpää, Akaa: Ikkunoiden uusiminen

Okt- Tukiainen,Ylöjärvi: Ikkunoiden uusiminen

Okt- Närvä, Ylöjärvi: Talon korotus: Kolmas kerros. Lisätilaa ullakolle: huone, aula, wc ja iso sisäänvedetty parveke. Kattoristikoiden asennus, naulaus vanhan ristikon alapaarteeseen, tielle jääneiden ristikon osien purku myöhemmin, muut tukirakenteet, kattolyhdyn teko, jiirien laudoitus ja pellitys, vesikatteen asennus alusrakenteineen ja ulkoseinien panelointi, räystäiden aluslaudoitus, piipun korotus. Vastaavan työnjohtajan tehtävät ja osittain suunnittelu.

Paritalo- Mäntynen-Toukomaa-Vuori, Tampere: Ulkoseinien maalaus              

Okt- Hiltunen, Tampere: Rintamamiestalo. Vesikatteen uusiminen, muotopelti alusrakenteineen mineriitin tilalle, kattoturvatuotteet, räystäiden alapuolen laudoitus.

Okt- Metsälä, Vesilahti: Rintamamiestalo. Peltikaton ja ulkoseinien maalaus

Okt- Lipponen, Ylöjärvi: Peltikaton ja ulkoseinien maalaus, betonisokkelin maalaus, eteisen lahonneen rossipohjan uusiminen, tuuletusaukkojen piikkaus sokkeliin, routaeristeiden asennus sokkelin ulkopuolelle, salaojat ja sadevesiviemärit.

Okt- Reunamäki, Tampere: Ulkoseinien maalaus

Okt- Katavisto, Tampere: Rintamamiestalo. Vesikatteen uusiminen, muotopelti alusrakenteineen tiilen tilalle, ikkunoiden uusiminen.

Okt- Peltomaa, Ylöjärvi: Talon laajennus, yhden huoneen lisäsiipi, autokatoksen ja varaston teko: harkkosokkeli, maanvarainen laatta, salaojat ja sadevesiviemärit, routaeristeet, puurunko, sisä-seinissä kipsilevy, ulkopuolelle tuulensuojalevy, paikalla tehdyt kattotuolit, mineraalivilla ja alapuolen koolaus, palahuopakatto, ovet ja ikkunat. Autokatos kahdelle autolle ja peräkärrylle, lämmin varasto päässä. Myös vastaavan työnjohtajan tehtävät.

Okt- Metsälä, Vesilahti: Pohjan ala 150m2. Hirsitalo, pohja  + muotoinen. Vesikaton uusiminen, muotopelti alusrakenteineen vanhan huovan päälle, jiirilaudoitukset, kattoturvatuotteet, piippujen pellitykset, vesirännit, ulkoseinien verholaudoitus, räystäiden kotelointi.

Okt- Myllymäki, Tampere: Ulkoseinien maalaus

Okt- Vainio, Tampere: Talon ja autotallin ulkoseinien maalaus

Okt- Tolvanen, Tampere: Talon korotus/tasakaton muuttaminen harjakatoksi pitkästä puutavarasta: Lisätilaa: huone ja eristämätön varasto, uusi parveke ja uusi katos sisäänkäynnin kohdalle. Ulkoseinien korotus, lämpöeristykset, levytys ja ulkopuolen panelointi, lattiavasat vanhan tasakaton päälle, harjan kohdalle kantava tolpparivi, kattovasat sahatavarasta, katon lämpöeristykset, peltikatto ja kattoturvatuotteet, ikkunat ja ovet. Myös vastaavan työnjohtajan tehtävät.

Okt- Airo, Tampere: Rintamamiestalo. Ulkoseinien maalaus

Okt- Moilanen, Lempäälä: Ikkunoiden ja ulko-ovien uusiminen

Okt- Niemi, Tampere: Kattoikkunalyhdyn rakentaminen, peltikaton uusiminen, räystäiden jatkaminen ja aluslaudoitus, kattoturvatuotteet. Talon päätyjen paneloinnin uusiminen.
Ulkoseinän alimman hirren lahovaurioiden korjaus/uusiminen.

Talousrakennus- Metsälä, Nokia: Vesikatteen uusiminen, profiilipelti alusrakenteineen vanhan huovan päälle, räystäiden jatkaminen ja aluslaudoitus.

Saunamökki- Varsio, Lempäälä: Lahovaurioiden korjaus, peltikatto alusrakenteineen vanhan huovan päälle, räystäiden laudoitukset, piipun pellitys, kattoturvatuotteet.

Okt- Rouhu, Ylöjärvi: Vesikattoremontti. Aluskatteen uusiminen, rimat ja ruoteet, jiirien laudoitus ja pellitys, vanhat mineriit-levyt ja reunapellit takaisin.

Okt- Rantanen, Tampere: Vesikaton korotus. Lisätilaa: makuuparvi ja olohuoneeseen korkeutta. Ulkoseinien korotus, puurunko ja levytys, kantavat pilarit alakerran lattiasta ja kurkihirren asennus, kattovasat kertopuusta, tiilikate, lämpöeristeet, sisäkaton koolaukset ja paneloinnit, kantavien väliseinien vahvistaminen ja levytys, mh:n lattiaan parketti, parven lattiavasat, levytys ja parketti, alapuolen panelointi, olohuoneen ikkunoiden korotus ja parvelle kattoikkunalyhty. Kevyiden väliseinien runkotyöt. Myös vastaavan työnjohtajan tehtävät.

Okt- Häkkinen, Tampere:  Vesikatteen uusiminen, muotopelti alusrakenteineen tiilen tilalle, piipun rappaus, hirsiseinien ja räystäiden (lev. 1,5-2m) maalaus, parvekkeen lattian puunsuojakäsittely, kaiteiden maalaus, ristikkoikkunoiden ja koristeluukkujen maalaus.

Okt- Nieminen, Tampere: Vesikatteen uusiminen, tiili alusrakenteineen mineriitin tilalle, kattoturvatuotteet, piippujen pellitykset, myös erillisen autotallin katon uusiminen.

Paritalo- Karhu-Hannuksela, Tampere: Ulkoseinien maalaus.

Saunamökki- Koivunen, Valkeakoski: Kahden peruspilarin uusiminen, vesikatteen uusiminen: muotopelti alurakenteineen vanhan huovan päälle, terassi ja portaat kestopuusta, pesuhuoneen lattiaan muovimatto ja seiniin paneeli. Kesämökin eteen maanvarainen terassi kestopuusta.

Paritalo- Karhu, Tampere: 6 h + k + khh + takkah + s: Kuistin rakentaminen, puurunko, tiiliverhous, sisäseinät kipsilevyä ja maalaus, sisäkatto paneelia, vesikattona vanha katos, maanvarainen betonilaatta ja laatoitus, paritalon puolikkaan ikkunoiden ja ulko-ovien uusiminen.

Kesämökki- Metsälä, Mouhijärvi: Ulkoseiniin tuulensuojalevyt ja panelointi, ikkunat ja ovet uudet, vesikatteen uusiminen, muotopelti alusrakenteineen vanhan huovan päälle, ulkoportaan ja terassin teko, vesirännit.

Paritalo- Turku-Manner, Tampere: Sivuräystäiden jatkaminen, raakaponttilauta, huopa, otsan panelointi ja aluslaudoitus, maalaus, varastojen tasakattojen muuttaminen pulpettikatoiksi: raakaponttilauta ja huopa, autokatoksen komeroiden ovien paneloinnit ja maalaukset.

Okt- Pohjalainen, Ylöjärvi: Vesikatteen uusiminen, katon oikominen, muotopelti alusrakenteineen vanhan pellin tilalle, kattoturvatuotteet ja vesirännit, piipun korjaus ja uusi betonihattu.

Okt- Virtanen, Tampere:  Tasakaton muuttaminen harjakatoksi. Kantavien rakenteiden teko vanhan katon päälle, tiilikate, räystäiden laudoitukset, piipun jatkaminen ja pellitys, kattoturva-tuotteet ja vesirännit, seinien yläosan ja päätykolmioiden paneloinnit, puupintojen maalaus. Terassin teko: pilariperustukset harkoista, puupilarit ja -palkit, kattoristikot, lattian harvalaudoitus, alakaton harvalaudoitus, vesikate tiiltä, räystäiden laudoitukset, kaiteet ja puuporras, seinien yläosan panelointi, maalaus, vesirännit.

Okt-Kesseli, Tampere: Rintamamiestalo. Ulkovuorilaudoituksen uusiminen. Vanhan purku, lahovaurioiden korjaus, kova villa, ristikoolaus, pystylauta ja rakorima, lipan teko oven päälle.

Okt- Sairanen, Tampere: Vesikatteen uusiminen. Muotopelti alusrakenteineen vanhan pellin tilalle.

Okt- Hakala, Tampere: Rintamamiestalo. Vesikatteen uusiminen. Muotopelti alusrakenteineen vanhan huovan päälle, piipun korjaus ja pellitys, kattoturvatuotteet, myös talousrakennukseen uusi vesikate, autotallin huopakaton pinnoitus. Kaikkien rakennusten ulkoseinien, ikkunoiden ja ovien maalaus.

HUONEISTOREMONTIT

Sauna- ja pesuhuoneremontit:

2 h + k + s - Ikävalko, Lempäälä: Pesuhuoneremontti ja saunan lattia. Laatoitusten ja psh:n seinälevyjen purku, lattian jyrsintä. Seinien levytys, betoniseinän tasoitus, vesieristykset ja laatoitus, katon panelointi, lattioiden tasoitus, vesieristykset ja laatoitus. Listoitukset ja kalusteasennukset

3 h + k + s - Jortikka, Tampere: Saunan suurentaminen, kahden seinän siirto keittiöön päin, lattia-kaivon piikkaus ja siirto, lattioiden uudet kallistukset, vesieristykset ja laatoitus, oven siirto, psh:n seinien vesieristykset ja laatoitus, saunan pur-eristeet ja panelointi, kattojen panelointi, kalusteiden asennus, suihkupariovet, lauteet, uudet ovet. Lvis-työt.

3 h + k + eteishalli – Korvajärvi-Blom, Tampere: Hirsitalon pesuhuoneen ja wc:n paikan siirto ja vaatehuoneen teko: Hirsiseinien purkua ja tuenta. Lattioiden uudelleen koolaus, ponttilautalattiat, psh:n lattian muotti ja valut, vesieristeet ja laatoitus, psh:n seinien levytys kaakelilujalla ja laatoitus, vaatetilojen ja käytävän seinien levytys kipsilevyllä ja maalaus, paneelikatot, keittiön ja eteishallin lautalattioiden hionta ja maalaus, eteishallin tapetointi, kalusteiden asennus.

3 h + k – Nieminen, Tampere: Hirsitalon kahden wc:n yhdistäminen: Seinän purku, lattioiden kallistustasoitukset, vesieristys ja laatoitus, seinien oikaisukoolaus, levytys kaakelilujalla ja laatoitus, katon panelointi, kalusteiden asennus. Lvis- työt. Lupapiirustusten laatiminen.

3 h + k- Koivunen, Tampere: Kylpyhuoneen tiiliseinien tasoitukset, vesieristys ja laatoitus, lattian tasoitus, vesieristys ja laatoitus, katon panelointi, kalusteiden asennus. Lvis-työt.

4 h + k – Ritola, Tampere: Kylpyhuoneen remontti ja saunan teko: Lattiavalut, vesieristykset ja laatoitukset, kylpyamme, suihku ja wc, seinien vesieristykset ja laatoitukset. Saunan seinä puoli-pyöreä, puurunkoinen, olohuoneen puolella kipsilevy ja lasitiili-ikkunat. Toinen erillinen wc laatoituksineen. Myös vastaavan työnjohtajan tehtävät ja lupapiirustukset.

3 h + k- Metsälä, Nokia: Kylpyhuoneen lattian vesieristykset ja laatoitus, peltiseinien ja ammeen sivujen laatoitus, katon panelointi, kalusteiden asennus. Lvis-työt.

2 h + k + s – Hietala, Ylöjärvi: Pesuhuoneen seinien levytys kaakelilujalla, laatoitus, psh:n ja saunan lattioiden kallistusten korjaus, vesieristys ja laatoitus, kalusteiden asennus. Lvis-työt.

As. Oy Kisakentänkatu, Tampere: Taloyhtiön saunatilojen saneeraus: Lattian syvyyskaivu 30 cm, lämpöeristykset ja betonivalut, vesieristykset ja kaikkin tiloihin laatoitus. Ulkoseinien eristäminen uretaanilevyillä, koolaus ja Ek-kipsilevy, pesuhuoneessa kahi-harkko. Väliseinät kahi-harkoista, paitsi wc:ssä puurunkoiset levyseinät. Saunan seiniin lisälämmöneristys ja panelointi, lauteet, psh:n seiniin vesieristys ja laatoitus, pukuhuoneeseen lasikuitutapetti ja puolipaneeli, tuulikaappiin ja wc:hen maalaus. Paneelikatot. Uudet väliovet, ulko-ovi ja ikkuna. Lvis-työt.

Yksiö- Murawski, Tampere: Suihkutilan teko eteiseen. Puurunkoinen seinä, oven siirto, lattian kallistusvalu, vesieristykset ja laatoitus, seinien levytys, vesieristykset ja laatoitus, oven maalaus, katon panelointi, eteisen seinien ja ovenkarmien maalaus. Lvis- työt.

Keittiöremontit:

3 h + k + s - Kerola-Suominen, Tampere: Keittiökalusteiden  ja -koneiden asennus, seinien ja katon maalaus. Lvis-työt.

3 h + k + s- Jortikka, Tampere: Katon maalaus, seinien tasoitus, lasikuitutapetti ja maalaus, lattiaan laminaatti, kalusteiden ja koneiden asennus. Lvis-työt.

3 h + k- Koivunen, Tampere: Seinien ja katon maalaus, lattiaaan laminaatti, kalusteiden ja koneiden asennus, listoitukset, välitilan laatoitus. Lvis-työt.

3 h + k- Metsälä, Nokia: Katon ja seinien maalaus, lattiaan parketti, kalusteiden ja koneiden asennus, välitilan laatoitus. Lvis-työt.

4 h + k – Ritola, Tampere: Keittiön paikan vaihto. Lattian korotuskoolaus putkivetojen takia, kipsilevylattia ja laatoitus, kalusteasennukset, seinien levytykset ja maalaukset, välitilan tiili-laatoitus.

Yksiö- Rouhento, Tampere: Keittokomeron seinien, oven karmin ja katon maalaus, kalusteiden ja koneiden asennus, laatoitus, kk:n, oh:n ja et:sen lattioihin muovimatto vanhan päälle, listoitukset.

Pintaremontit:

6 h + k + et - Kerola-Suominen, Tampere: Kaksikerroksinen hirsitalo. Seinien maalaukset ja tapetoinnit, paneeli- ja levykattojen maalaus, lattioiden ja portaiden maalaus, eteisen lattiaan karvamatto, listoitukset. Ristikkoikkunoiden ja peiliovien maalaus, helojen korjauksia ja asennuksia.

4 h + k – Ritola, Tampere: Oh:n ja mh:den seinien tapetoinnit, oh:n katon koolaus ja levytys, kattojen  maalaus, lattioihin parketti, eteiseen laatta, uudet ovet, ikkunapenkkien laatoitus.

4 h + k – Kivilehto, Tampere: Seinien tapetoinnit ja maalaukset, lattioihin parketti, uudet ovet.

3 h + k- Metsälä, Nokia: Huoneiden roiskakattojen maalaus, seinien tapetointi, lattioihin parketti ja listoitukset, mh:den kaappien kokoaminen ja asennus.

2 h + k- Kaura, Tampere: Seinien tapetoinnit ja maalaukset, lattiaan parketti, listoitukset.

Yksiö- Ritola, Tampere: Katon levytys, seinien maalaus, lattiaan laminaatti.

3 h + k- Lehtinen, Tampere: Tiiliseinien purkua ja oikaisutasoituksia, harkkoseinän muuraus, levyseinän teko, tasoitukset ja tapetointi/maalaus, lattioiden korkkimaton purku, tasoitus ja laminaatin asennus, kattojen maalaus, oviasennukset ja listoitukset. 

3 h + k – Hakala, Tampere: Keittiön katon ja seinien maalaus, oh:seen ja mh:siin tapetit, kaikkien huoneiden lattioihin muovimatto, jalkalistat.

RIVITALOREMONTIT

As. Oy Nirvanpuisto, Tampere: 4 kytkettyä taloa/ 13 asuntoa: Ulkoseinien puuverhouksien ja räystäiden maalaus.

As. Oy Vetopyöränkatu, Tampere: 8 asuntoa: Ulkoseinien puuverhouksien ja räystäiden maalaus.

As. Oy Siivikkalankatu, Tampere: 7 asuntoa: Ulko-ovien vaihto ja ovenpielien panelointi.

KONTTORITILAT

G4S, Tampere: Pinta-ala 150  m2. Seinien purkua ja tilalle lasiseinät lämpölaseista puurungolla ja listoilla, toinen seinä kaareva ja toinen suora, yläosat kipsilevyä, käytävän katkaisu ikkunalla ja lasiovella, ison huoneen jakaminen kahtia kaapiston päälle tehdyllä seinällä, suihkutilan rakentaminen käytävän päähän, muovimatto lattiaan ja seiniin + suihkukaappi, wc:n oven ja lavuaarin siirto, neuvotteluhuoneen katon ja seinien maalaus, käytävän ja kaikkien ikkunaseinien maalaus, kaapistojen ja neuvottelupöydän maalaus, kaikkien ovien (11 kpl), karmien ja ovenpieli-ikkunoiden maalaus, kaikkien jalkalistojen maalaus, suihkun ja eteisen katon panelointi. Lvi-työt.

Puumerkki, Tampere:  Lattian pinta-ala  400 m2. Neljän toimistohuoneen seinien ja katon maalaus, kuuden huoneen seinien maalaus, käytävän, keittiön, ruokailutilan, neuvotteluhuoneen ja näyttely-tilan seinien ja katon maalaus, pukuhuoneiden ja wc:den seinien ja katon maalaus, neljän toimisto- huoneen ja wc:n lattiaan uusi lastulevy ja muovimatto, malliovien asennuksia näyttelytilaan, neuvotteluhuoneen seinän verhoilu mallipaneeleilla.

Lähivartiointi, Tampere:  Konttoritila 2 h + k + et + wc. Väliseinän teko, seinien maalaus, lattioihin laminaatti, wc:n laatoitus.

Puumerkki, Tampere: Viiden toimistohuoneen seinien ja katon maalaus, neljän huoneen katon maalaus, keittiön, ruokalan ja neuvotteluhuoneen seinien ja katon maalaus,suihkuhuoneen ja pukutilan lattian kallistukset ja muovimatto, seiniin muovitapetti ja katon maalaus.

Lähivartiointi, Tampere: Lattiaan laminaatti, oven asennus.

Puumerkki, Tampere: Kahden toimistohuoneen rakentaminen aulaan.

TEOLLISUUSRAKENNUKSET

Messukylän Teollisuuskiinteistöt, Tampere: Teollisuushallin korjausurakka: Ala 300 m2 + 450 m2. Pienemmän puolen jakaminen puu/kipsilevy-väliseinillä neljään osaan, päätyseinän villoitus ja levytys, kahden uuden parioven rakentaminen ja kahden vanhan suurentaminen, viiden kippiovi-aukon tukkiminen, ulkoseinien vanhan pellin päälle koolaus ja uusi profiilipelti, isomman puolen päätyyn käyntiovi ja ovikatos, molempien puolien yläikkunoiden korjaus ja alaikkunoiden uusi-minen, ovien asennukset, vesikaton korjaus purettavien puruimurikoppien kohdalta, vanhojen betonilattioiden päälle uusi valu ja pinnoite, sisäpuolen seinien ja katon liimapuukannattajien maalaus, sisäkattoihin akustovilla-levyt liimalla ja saumalauta, wc- ja suihkutilan rakentaminen  pintamateriaaleineen viiteen halliin.

Messukylän Teollisuuskiinteistöt, Tampere: Hallin lämpöeristäminen: Ala 480 m2 + lämmin osa 389 m2. Kylmän puolen seiniin mineraalivilla, koolaukset ja kipsilevyt, hallin jakaminen puu-runkoisilla kipsilevy-väliseinillä kolmeen osaan, yläpohjan eristäminen, koolaus ja kipsilevyt. Jokaiseen osastoon parven rakentaminen ja sinne konttori- ja sosiaalitilat.Lämpimän puolen halliin väliseinien teko, wc-remontti, pesutilaan muovimatto. Ovien ja ikkunoiden asennukset molempiin halleihin ja julkisivuun koolaus ja profiilipelti. Verstasrakennuksen seinän pellitys ja päätykolmioden laudoitus.

Messuporras, Tampere: Tuotantotilojen laajennus 600 m2: Anturat ja sokkeli betonista paikalla valaen, salaojat ja sadevesiviemärit, routaeristykset, vanhan hallin päätyseinän purku, maanvarainen betonilattia teräsverkko ylä- ja alapinnassa, puurunko: ulkoseinätolpat k600, hallin keskellä pilarit k6000, kurkihirsi ja ristikko-kattokannattajat, vesikate profiilipellistä, sisäkatto ja -seinät Ek-kipsilevyä, ulkoseinien verhous profiilipeltiä, seinissä levyvilla, katolla puhallusvilla, käyntiovi ja nosto-ovi, nauhaikkunat, kattoturvatuotteet.