Kattavat uudisrakennus- ja remontointipalvelut Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jartom Oy on kokenut ja alalla vuosikausia toiminut remontti- ja rakennusliike Tampereella ja Pirkanmaalla. Olemme erikoistuneet yksityistalouksien rakennus- ja remonttiurakoihin. Omakotitalorakentaminen on erityisalaamme, minkä lisäksi teemme vahvalla ammattitaidolla kaikenlaiset muut uudisrakennus-, remontti- ja saneeraustyöt sisällä ja ulkona, kattoja ja julkisivuja unohtamatta. 

 

Luotettavuus ja laatu ovat työmme kulmakivet: toimimme työssämme aina asiakkaan ehdoilla – työn suunnittelu ja toteutus räätälöidään aina tarkkaan juuri teidän toiveidenne mukaan. Tällä taataan paitsi molemminpuolinen tyytyväisyys, myös ensiluokkainen työnlaatu, josta emme tingi pisaraakaan missään tilanteessa. Muistathan, että voit hakea töistämme kotitalousvähennystä! Palvelemme Tampereen ja Hämeenlinnan välisellä talousalueella sekä koko muun Pirkanmaan alueella ja Kanta-Hämeessä.

Omakotitalorakentaminen ja uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen on eräs yrityksemme erikoisosaamisalueista. Jartom Oy:llä on 25 vuoden kokemus rakennusalalta, ja itse yrittäjällä 40 vuotta, joten pystymme vastaamaan asiakkaiden vaativiinkin toiveisiin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää projektistasi!

Pyydä tarjous!

Remontointi ja saneeraus

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset sisätilojen saneeraus - ja remontointipalvelut. Teemme tasoitukset, maalaukset, tapetoinnit, listoitukset ja lattioiden asennukset, märkätilatöitä unohtamatta – meiltä saat siis kaikki sisätilojen saneerauspalvelut kerralla! Putki- ja sähkötyöt teetämme alihankintana luotettavalla ja osaavalla yhteistyökumppanillamme – voimme myös suositella useita alan ammattilaisia näihin töihin.

Tutustu tekemiimme remontti- ja saneeraustöihin

Kattotyöt ja kattoremontit

Suoritamme kattojen rakennustyöt ja kattoremontit pitkällä kokemuksella; meiltä onnistuvat niin profiilipelti- kuin myös tiili- ja palahuopakattojen rakennus- ja kunnostustyöt. Tilaa meiltä kattoremontti jo tänään!

Ota yhteyttä

Julkisivuremontit

Julkisivuremontit teemme laaja-alaisesti: rakennamme uutta ja kunnostamme sekä korjaamme vanhaa. Ammattilaisen tekemä julkisivutyö paitsi näyttää hyvältä ja nostaa kiinteistön arvoa, myös kestää jopa vuosikymmeniä, suojaten taloasi Suomen ankarilta sääolosuhteilta.

Pyydä tarjous julkisivuremontista

Rakennussuunnittelu

Aikataulujen niin salliessa toteutamme myös rakennussuunnittelun pienimuotoisesti, esimerkiksi autotalleille ja muille pienemmille ulkorakennuksille.

Yhteystietomme

Rakennusten johtotyöt

Tilaisuuden mukaan hoidamme myös vastaavan työnjohtajan tehtävät rakennusinsinöörin koulutuksella ja vuosien kokemuksella.

Pyydä tarjous!