Pitkällä kokemuksella – parhaalla ammattitaidolla – ehdottomalla luottamuksella

Kattavat uudisrakennus- ja saneerauspalvelut Tampereella ja Pirkanmaalla

Jartom Oy on kokenut ja alalla vuosikausia toiminut remontti- ja rakennusliike. Olemme erikoistuneet yksityistalouksien tarpeisiin suunnattuihin rakennus- ja remonttiurakoihin. Omakotitalorakentaminen on erityisalaamme, mutta teemme samalla ammattitaidolla kaikenlaiset muut uudisrakennus-, remontti- ja saneeraustyöt sisällä ja ulkona, kattoja ja julkisivuja unohtamatta. Palvelemme Tampereen ja koko muun Pirkanmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Omakotitalorakentaminen ja uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen on eräs yrityksemme erikoisosaamisalueista. Jartom Oy:ssä on yli 25 vuoden kokemus rakennusalalta, joten pystymme vastaamaan asiakkaiden vaativiinkin toiveisiin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää projektistasi!

Remontointi ja saneeraus

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset sisätilojen saneeraus - ja remontointipalvelut. Teemme kaikki tasoitukset, maalaukset, tapetoinnit, listoitukset ja lattioiden asennukset, märkätilatöitä unohtamatta - meiltä saatte siis kaikki sisätilojen saneeraus -palvelut kerralla!

Putki- ja sähkötyöt teetämme alihankintana luotettavalla ja osaavalla yhteistyökumppanillamme - voimme myös suositella useita alan ammattilaisia näihin töihin.

Kattotyöt ja kattoremontit

Suoritamme kattojen rakennustyöt ja kattoremontit pitkällä kokemuksella; meiltä onnistuvat niin profiilipelti- kuin myös tiili- ja palahuopakattojen rakennus- ja kunnostustyöt. Tilaa meiltä kattoremontti jo tänään – ota yhteyttä!

Julkisivuremontit

Julkisivuremontit teemme laaja-alaisesti: rakennamme uutta ja kunnostamme ja korjaamme vanhaa. Ammattilaisen tekemä julkisivutyö paitsi näyttää hyvältä ja nostaa kiinteistön arvoa, myös kestää jopa vuosikymmeniä, suojaten taloasi Suomen ankarilta sääolosuhteilta.

Rakennussuunnittelu

Aikataulujen niin salliessa voimme tehdä myös rakennussuunnittelua pienimuotoisesti, esimerkiksi autotalleille ja muille pienemmille ulkorakennuksille.

Rakennusten johtotyöt

Tilaisuuden mukaan hoidamme myös vastaavan työnjohtajan tehtävät rakennusinsinöörin koulutuksella ja vuosien kokemuksella

Luotettavuus ja laatu ovat työmme kulmakivet

Keskeinen asia yrityksemme toiminnassa on kaiken tekeminen asiakkaan ehdoilla - työn suunnittelu ja toteutus räätälöidään aina tarkkaan Teidän toiveidenne mukaan. Tällä taataan paitsi molemminpuoleinen tyytyväisyys, myös ensiluokkainen työnlaatu, josta emme tingi pisaraakaan missään tilanteessa.

Muistathan, että voit hakea töistämme kotitalousvähennystä!
Lue lisää osoitteesta www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys